Οι εκδόσεις Α/συνεχεια στο 9o φεστιβάλ Resistance Δύο νέες κυκλοφορίες – Τρεις εκδηλώσεις

Για ακόμα μία χρονιά οι εκδόσεις Α/συνεχεια θα βρίσκονται στο φεστιβάλ Resistance και μάλιστα με το λανσάρισμα δύο νέων τίτλων τους: το Ο λαός μου θα ζήσει – Η αυτοβιογραφία μιας επαναστάτριας, της Λέιλα Χάλεντ, που θα βρίσκεται μαζί μας προσκαλεσμένη του φεστιβάλ Resistance, και το Άσχημη περίοδο διαλέξατε να διαφωνήσετε… – Μια κατάθεση για τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, του Ρούντι Ρινάλντι.

Στο βιβλιοπωλείο του φεστιβάλ, που επιμελούνται οι εκδόσεις Α/συνεχεια, θα μπορείτε να βρείτε όλους τους τίτλους μας, από τους πιο πρόσφατους Η πάλη των τάξεων: Μια πολιτική και φιλοσοφική ιστορία, του Ντομένικο Λοσούρντο και Όχι άλλο σώσιμο: Σκίτσα 2010 – 2016 του Γιάννη Αντωνόπουλου (John Antono) μέχρι και κάποιους εξαντλημένους στην αγορά, όπως και δεκάδες ακόμα τίτλους από τις εκδόσεις των Συναδέλφων, τις εκδόσεις ΚΨΜ, Κουκκίδα, Στοχαστής, τις Εναλλακτικές Εκδόσεις κ.αλ.

 

Το πρόγραμμα της παρουσίας των εκδόσεων Α/συνεχεια στο 9ο φεστιβάλ Resistance έχει ως εξής:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/06, ώρα 8 μμ

Η Λέιλα Χάλεντ μιλάει στην κεντρική εκδήλωση του φεστιβάλ Resistance “Ελεύθεροι λαοί σε ελεύθερες χώρες”. Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθεται το βιβλίο της όπως και οι υπόλοιποι τίτλοι των εκδόσεων μας για την Παλαιστίνη.

Η Λέιλα Χάλεντ θα υπογράφει βιβλία της στο χώρο του φεστιβάλ το Σάββατο 25/06 και την Κυριακή 26/06 μεταξύ 8.30 μμ – 9.30 μμ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/06, ώρα 7 μμ

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος (John Antono), δημιουργός της συλλογής γελοιογραφιών ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ, Σκίτσα 2010 – 2016, παρουσιάζει το έργο του μαζί με τη δημοσιογράφο του TVXS Ελένη Μπέλου και τον Χρήστο Γιοβανόπουλο από τις εκδόσεις Α/συνεχεια.

Ο σκιτσογράφος θα είναι διαθέσιμος να υπογράψει τα βιβλία σας με σχέδια του.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/06, ώρα 8.30 μμ

Ο Ρούντι Ρινάλντι, συγγραφέας του βιβλίου «Άσχημη περίοδο διαλέξατε να διαφωνήσετε… – Μία κατάθεση για τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ», παίρνει μέρος στη συζήτηση “Ένας χρόνος από την συνθηκολόγηση”.

Το βιβλίο του, που πρωτοκυκλοφορεί στα πλαίσια του 9o φεστιβάλ Resistance, θα διατίθεται στο χώρο της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδόσεις Α/συνεχεια μπορείτε να βρείτε στο www.asynechia.gr στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/ekdosis.asynechia, στο τηλ. 210 3845870 ή στη διεύθυνση μας Ρεθύμνου 11 & Ιουλιανού, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα 10682.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.