Ειδική προσφορά: 12 ευρώ το βιβλίο για τον Μάη του ’68

Ειδική προσφορά για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο

’68, Ντοκουμέντα της γενιάς που άλλαξε τον κόσμο

Μια μοναδική και σπάνια έκδοση για τα 50 χρόνια από τον παγκόσμιο Μάη

σελ.: 372
ISBN 978-960-6625-07-7
Τιμή: 12 ευρώ
Ειδική προσφορά μόνο για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο με αγορά απευθείας από τις εκδόσεις μας ή παραγγελιά στο 210-3845870 / 6956302771 / [email protected] για να σας σταλεί με αντικαταβολή.

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει μια σειρά από ντοκουμέντα της πολύμορφης εξέγερσης που συγκλόνισε τον κόσμο. 68 κείμενα μιας γενιάς που άλλαξε τον κόσμο, 68 ντοκουμέντα αγωνιστών, ομάδων, οργανώσεων και κομμάτων τα οποία καλύπτουν μια δεκαπενταετία (1960-1975) επαναστατικών αγώνων όπως ξεδιπλώθηκαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από το Παρίσι στο Σαντιάγκο και από το Σικάγο στη Σαϊγκόν.
«Να τολμάμε να αγωνιζόμαστε, να τολμάμε να νικάμε», έλεγε ο Μάο. «Να είμαστε ρεαλιστές, να ζητάμε το αδύνατο», ήταν ένα σύνθημα του γαλλικού Μάη. Μέσα από τα ντοκουμέντα αυτού του βιβλίου αναδεικνύεται το εύρος και το βάθος της κριτικής και της αμφισβήτησης που άσκησαν τα κινήματα σε όλους τους τομείς.
Μια μοναδική και σπάνια έκδοση για τον παγκόσμιο Μάη με ντοκουμέντα που εκδίδονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κυκλοφορούν μόνο σε αυτό το συλλεκτικό βιβλίο.

Παραγγείλετε το online!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.